♥ the beauties and the handsome ♥

a SMALL princess
with a BIG heart

princess

My photo
i wanna be a GREAT person SOMEDAY : )

Thursday, 14 April 2011

fight dear !

macam tak sangka . and sungguh ku tak sangka . sudah 14 minggu berlalu . pheww ! macam lega juga lah kan . since there'll be no more classes , lectures , assignments , presentation and so forth . tapi kan , still ada a few reports that are waiting for me . hell yeah ! dushdush . 

within less than forth night , i am going to face the battle of my life . for this current semester . final examinations . okay okay . mesti korang macam "kenapa kau still nak update blog kau ni . go and study lah !" . you're right . tapi otak aku sangat sangat perlu dimanjakan sebelum aku turun ke medan perang . jadi , this is kinda give my brain some relief . enjoy lah bila storystory dalam blog ni . memandangkan aku ni malas-nak-tulis-diary type of person . hehe . 

di saat orang lain mugkin sedang plan nak go for a vacation . somewhere in New Zealand i guess . and some may also are going to have an easter break . aku pula kena buat persiapan-yang-super-duper-gempak . untuk bertempur di medan peperangan itu . yesss ! sangat termotivate ni untuk lebih excel *bukan MS Excel tau* . insyaAllah . i'll do my very best and let Allah do the rest . after all , HE knows best . 

--i wanna go home . miss them badly-- 


2 luahan:

MOHAMMAD AMIN BIN ZULKEPLI said...

hehehhehe... sbnrnye sy da comment da td.. tp xtau nape bley ilang plk b... uhuhu...
xpe2... nnt sem dpn kita da practikal... dpat la rest an kpala skit an b...

princess said...

hahaha . lawak je . kantoi awk kne paksa komen . (yeke?) hehe . aah . betul tu . smp bulan 3 kan . sungguh lama okay :)