♥ the beauties and the handsome ♥

a SMALL princess
with a BIG heart

princess

My photo
i wanna be a GREAT person SOMEDAY : )

Friday, 9 September 2011

still standing .

assalamualaikum and hi everyone .


http://www.emocutez.com

fuyoh . dah lama betul jari jemari ni tak menaip kat blog ku ini . agak kekok sedikit . tapi tak apa . janji sekarang ni aku sedang menaip entri baru . which is a good start kan . yay ! give me five ringgit . hehe . 

sedar tak yang kita sudah 11 hari berhari raya . tak sedar kan . sama lah juga dengan kawan kawan aku yang sedang syiok habiskan sisa sisa cuti EMPAT BULAN mereka di rumah . heaven habis . tapi cuti lama gila tu tak ada effect pun buat aku dan kawan kawan yang tengah internship nih . haish -.-'

tapi tak apa lah . at least we're doing something yang sangat berfaedah . okay fine semua orang dah update story raya masing masing . tapi aku tak lagi . tapi raya aku tahun ini sangat sangat menarik and best ! nak cerita ke ? http://www.emocutez.com macam tak payah saja . aku pun dah tak ingat sangat . kalau ada masa and kerajinan , aku cerita lah . kalau tak , maaf zahir batin . hehe . raya tahun ni maybe aku last dapat duit raya .

oh no ! sangat tak dapat nak bayangkan yang next year i'll be giving away ang-paw . http://www.emocutez.com . okay dah stop it ! aku memang tak nak imagine langsung . aku nak komplot dengan mak aku yang aku . jangan bagitahu yang aku dah kerja tahun depan . horaaayyy . yes yes . idea tu memang praktikal . good job . tak pom aku nak further study sampai semua cousins , nephews and nieces aku dah besar . yay ! ni pun agak menarik . 
aku bukan kedekut , cuma sedih je . http://www.emocutez.com duit raya dah tak dapat , tapi kena bagi orang pulak . 

kenapa aku punya entry this time asyik ada objek nangis nangis je . kasihan . korang dapat duit raya lagi ? or korang dah bagi duit raya pada anak anak kecil ? okay fine lah , tangan yang memberi lebih baik dari tangan yang menerima . sedap kan hati . 

okay lah ladies and gentlemen . thanks for reading .

 take care . have a nice day and raya people !  http://www.emocutez.com 



withhugesmile ,


princess . xoxo :)



4 luahan:

MOHAMMAD AMIN BIN ZULKEPLI said...

hehehe... xpe2 taun depan sy bg ang paw kt awk ea...

princess said...

heheeh . janji taw . next year sy tuntut . lalala : P

meaw said...

nak duit raya lah ni?takpon duit raya tak sekepal lagi,tu hat ada objek nangis tu :P

princess said...

hahah . yes yes . ada yg paham . cepat , sempat lg ni . hehe