♥ the beauties and the handsome ♥

a SMALL princess
with a BIG heart

princess

My photo
i wanna be a GREAT person SOMEDAY : )

Thursday, 22 March 2012

hello new semester ! last semester indeed : )

assalamualaikum and hi everyone : )

hello hello everyone . tuan punya belog ni masih wujud tahu . kikiki

oh my god ! almost three months ain tak update cerita dekat blog kesayangan ni . mesti cik belog ini dah macam merajuk kan ? kasihan sungguh . nak buat macam mana , time semester break hari tu ain 24/7 dekat rumah . with no internet facilities , how would i update stories . pity me . yeaaaah , i feel like crying now . okay , itu over . dush dush deshuummm =.='

this week is my third week in semester 8 , which will be my last semester as a student insyaAllah . jom tadah tangan dan doa sama sama supaya ain dapat graduate by this year . amiiinnn . oh ye ye , kita doa untuk semua sekali okay ? fair enough ? heeee . so since kitorang baru start semester , my friends and i decided to chill out and have a BABIES' GIRLS' DAY OUT . memandangkan kami ini student dan tak punya kereta , jadi kitorang jelajah jusco dengan menaiki bas . kelaaaaasss kan ? 

pagi pagi lagi kitorang dah gerak dari rumah . breakfast ala kadar then terus gerak laju laju pergi jusco . excited bukan main . sebabkan time tu tak ada sale , so kitorang pun plan nak pergi karaoke . early birds dapat free 1jam . so memang berbaloi lah kan kitorang jalan laju laju pecut semua orang untuk rebut offer tu . bagus kan budak budak U ni . opppppssiie . 

since this is girls' day out , korang sure boleh imagine kegilaan kitorang dalam bilik karaoke itu . tapi masih lagi ingat mak ayah . alhamdulilah . happy mak ayah ain kalau dorang tahu . ehh , ye ke ? entah . so basically , there were 5 of us . ain , tiqah , dyan , zaza and tya . bilik tu sangat besaaaarr . i mean it . it HUGE okay . it can fit like 10-15 people at a time . kalau tak percaya , tolonglah percaya . hehe

this is US . the XOXO girls , babe : )

my beloved desk-mates ever since the first semester . from left tiqah , ME , fiza
sorry tya . you were note in this picture . nota kaki comel : tya is the camerawoman . that's why she wasn't in this picture . no offence okay girl .  nampak tak kepatuhan kami terhadap rules U . kad matrik haruslah kekal tersangkut kat leher . kalau tak , bak meh RM50 . sedekah dekat pegawai keselamatan . memang tak lah kan . sebab itu lah , kitorang ni patuh pada arahan . heee . 

i guess that is for now . ain ada appointment with mr.boifie . so i got to go , i'll catch you guys later . oh ya ! i wanna play badminton tomorrow night . wanna join me ? let's have a healthier way of life . thin doesn't mean that you are healthy . but once you are healthy then you'll look beautiful . sounds weird huh ? just forgive and forget . 

thanks for reading . have a great day people . love you all (perasan famous amos je lebih)


http://www.emocutez.com  

10 luahan:

Azie Azman said...

ain pakai kad matrix?
oh noooo~~
kata senior ain..haha!

hopefully kita semua dapat grad this year kan?
insyaAllah..good luck ain utk semester 8 yang busy gila ni..huhu

eliza aiza said...

he he he ain kiut dalam gambar pakai baju kurung kelabu tu :)

princess said...

@Azie Azman heee . well , kata accounting students . haruslah skema kan . nt tak pasal2 hilang duit sebab kena saman . no way ! tak sanggup .

aah an azie . insyaAllah . memang sgt mencabar fizikal and mental betul : )

princess said...

@eliza aiza he ho hi hu ha . trimasss ell sayang . awk lagi super gorgeous okay . figure model gitu . hee

lisa said...

lisa ni jarang pergi karaoke macam sis ni. kawan lisa semua tak minat. :(

dill said...

dah masuk blaja balik ye? selamat berjuang ye!

p/s: sori lambat. tak jumpe link blog awak.

dill.

princess said...

@lisa hehe . yeke lisa . xpe xpe , nt try lah pujuk dorg pergi eh : )

princess said...

@dill aah dill . it's time to fight . thnx taw . all the best in your life too dill

blogyhouse said...

same la kita...final sem gak..moga abis dgn jaya nya...n dapat keje cepat..heeee~

princess said...

@blogyhouse heee . .yess !! gimme five . aah , nanti boleh grad sme sme dgn kawan . amiiin .

kalau xdpt kerja yg kte nak pun , at least kte grab je ape peluang kerja yg ade . kan ? : )