♥ the beauties and the handsome ♥

a SMALL princess
with a BIG heart

princess

My photo
i wanna be a GREAT person SOMEDAY : )

Wednesday, 18 July 2012

the people who coloured my student life

Assalamualaikum and hi everyone : )

salam rabu , salam habis exam , salam Ramadhan (motif apekah?) tak tahu apa motif so sila abaikan .

tuan empunya belog menghadapi post examination syndrome (PES) . ada ke penyakit ni ? entah macam takkan . ain student accounting so i have no idea about those syndrome thingy . so ain just letak je ape yang ain rasa comel and cool ? wait !! comel/cool ke ? entah . it's up to your guys . 

disebabkan PES , so ain nak buat something yang dah berkurun lama ain tinggalkan . ye , blogging . so the very first step yang ain ambil is - edit pictures . wah gituuu . so , tak payah segan segan . meh jemput tengok gamabar yang dah terhidang kat bawah ni sambil makan durian D24 yang bapak bawak pulang tadi 



Our last event together as a student - High Tea Breakfast with the 8's

so macam mana ? comel belaka tak ain dan kawan kawan ain . ape ? comel sangat ? thanks you all ! ilebiu (i love you) nah chokichoki ni p main jauh jauh . esok lusa puji lagi taw tawww .

'kau dah kenapa ain?' suara hati kecilku berbisik . kihkihkih

okaylah rakyat jelata sekalian . that's it for now . till me meet again in the next entry . ain akan berceloteh mak joyah panjang lebar untuk pembaca blog kesayangan ain yang seciput ni : ))

2 luahan:

Azie Azman said...

ada encik amin disitu ;)

MOHAMMAD AMIN BIN ZULKEPLI said...

hehehe... akhirnye abis jgk dgree an dear... da bley stat cari keje b4 grad la an... :)
ckp ngan ayah sy nk jual harpick or vanish bley x??? heeee