♥ the beauties and the handsome ♥

a SMALL princess
with a BIG heart

princess

My photo
i wanna be a GREAT person SOMEDAY : )

Saturday, 23 July 2011

mind your eyes please .

assalamualaikum and hi everyone : )

lately i've been quite busy with my work . so , blog kesayangan agak merajuk kerana sedikit diabaikan oleh ku . maaf , bukan ku pinta jadi begini . lalalala . 

sedap kan . cepat angguk . kalau tak aku cubit 
tadi aku and mr. A went to the most famous COCONUT SHAKE  in malacca . seriously . aku tak tipu . sedap sangat . terbaik taw . aku tak tipu . kalau korang datang sini tapi tak try , alamat rugi besar la korang . special coconut shake only cost you RM2 okay . ada 1 scoop ice cream on top of it . meleleh air liur aku dikala ini . *pengotornya . maaf tak dapat kawal selera*

ramai gila orang datang kedai dia . trust me . korang tak akan menyesal beli . aku bukan nak promote kedai tu . in fact , aku tak dapat any royalty or what . just being a kind girl . baik kan kan . (puji diri sendiri . tak malu sungguh)

coconut shake klebang : )
okay . let the story begin . lepas mr. A and I order 2 coconut shake special , mr. A pun ala-ala gentleman pergi ambil kan mihun , nasi lemak and 3 ketul kuih . (menu lunch da macam menu breakfast)

aku pun mulalah makan dengan bersopan santun nya . sebab kalau aku gelojoh , nanti aku akan tergigit bibir . and finally , bibir kena ulcer . aduhai . nak dijadikan cerita , depan aku tu ada 2 orang budak lelaki . X and Y .

X : pot pet pot pet . bla bla bla . (dia bercerita . aku tak dengar pun) : P
Y : dengar X cerita . sambil minum coconut shake nya .

. . . then tiba tiba ada a few chinese ladies lalu in between our table . . .

X : pot pet pot pet . bla bla bla . (cerita dan cerita lagi)
Y : diam seribu bahasa . (mata dia duk khusyuk tengok those chinese ladies (the ladies were wearing short of course)

aku tak silap . memang pasti dia tengah tengok amoi tu . dia usha usha . aku yang betul betul nampak insiden tu rasa macam nak je cakap kat dia "dik , mata tu tengok lah kawan yang tengah cerita tu . kesian dia"

aku geram pun ada . okay lah , amoi tu pakai short . biar lah dia . awak tu tak payah lah tengok dia . tengok game bola ke edisi khas ke pun lagi baik tau . aku tak cerita pun insiden ni kat mr.A . malas and segan . so aku senyap senyap je .

im just sharing my point of view . actually , i dont mind you guys whatever you wanna do . tapi cover cover lah . okay ? no offence . 

thank you for reading . have a nice day peeps : )

6 luahan:

Eka Yucika said...

Woaaahhh~ u are so great laaa being my 100th follower ^_^ tq

Btw, lelaki mmg mcm tu..nk kena lempang dush100X... tu baru kawan kat depan duk bercerita..kadang2 bini duk sebelah pon du usha mini skirt org lalu kt depan.. tu la susah jadinya bila nabi suruh jaga pandangan, depa xmau jaga huhu

Nice blog btw :)

princess said...

yay ! such an honour . hee : )

kan kan . Nabi sayang umatnya . thanks eka .

yours lagi super duper menawan okay . tehee : )

MOHAMMAD AMIN BIN ZULKEPLI said...

hahahah... kesian amoi 2.... huhuhuhu... werrrrrrrr

princess said...

haha . itu lah pasal . awk xmo macam tu ye .

dhiera said...

macam sedap sungguh je coconut shake ni~
tak pernah try kat mana-mana lagi~

princess said...

sedap sgt . seriously . dtg melaka lah . hee : )