♥ the beauties and the handsome ♥

a SMALL princess
with a BIG heart

princess

My photo
i wanna be a GREAT person SOMEDAY : )

Tuesday, 28 June 2011

hello : )

assalamualaikum and hi everyone : )

officially i am here again . http://www.emocutez.com malacca the historical city of course . last wednesday aku chow pagi pagi buta untuk balik rumah . and tadi pom aku gerak dari rumah awal pagi . bas pukul 9 tu yang paling awal . dah kira awal gila la aku bangun pagi tadi . sebab yang kena drop aku kat bus station itu adalah ayah tersayang yang bekerja so , aku kena lah follow beliau pagi pagi lagi . kesian tidur lena ku terganggu : (

sedih actually . http://www.emocutez.com being away from my family . but what to do . i have my own commitment . i have to go for 6 months-internship . hell yeah ! 6 months . quite a long time i guess . but never mind , i'll put my courage . i've been told that i'll be auditing this one company . and it's kinda exciting . can wait ! tipu je . to be honest , i am nervous .
is this what auditing is all about ? 

seriously , aku macam agak cuak . http://www.emocutez.com sebab telah di momokmomok kan oleh rakan seperjuangan who are currently doing their practical stuff . ada yang cakap they have to work late . pukul 9 baru balik . and not to mention yang kena balik midnight . pity them . but it's ok . it's good to know that i'll be experiencing a cool new environment . yeahhhhh ! tadi aku borak borak dengan ayah , he was quite shocked bila aku cakap aku habis bulan 12 nanti . aku tak terkejut pom . sebab aku da tau lama da .

aku harap aku dapat buat yang terpaling amat baik untuk semester ni : )

p/s: bercadang untuk jadi kaki kerja - workaholic ! 

6 luahan:

Farah Nabila Mustafa said...

ainnnn! damn imy.

all the best praktikal! diorang semua cakap seronok. please gain experience elok2. huuu bnyk nak story. cant wait to go back to msia. tsk tsk.

princess said...

farah bushukk ! imym :) tu laa . kind excited . cepat balik please . nt tdo uma awk , ajk ell and wani . kte story2 smp pagi nk ?

MOHAMMAD AMIN BIN ZULKEPLI said...

saya sgt tidak suke wat audit report...
dah satu keje nk wat blik FS plk...
saya nk rilex2 je time praktikal...
makan eskem dlm ofis...
tu kemahuan sy bkn kehendak kamu ye...

unqualified unqualified sume2 unqualified... bg unqualified je sng...

Farah Nabila Mustafa said...

rumah kite? lupa kan laahhh. kecik weh. korang tiga dah laa besar.. hahaha. rumah awak atau ell blh laa.. kekeke

princess said...

awak , hahahah . ape plk cmtu . baik duk uma je . mkn eskem wall's . xpyh koje . haha . best laaa practical . dpt experience kan .

princess said...

farah , hahah . agk biadap di situ . dorg je besa laa . kte kecik je kot . muatnyeee . wokeh2 . nt kte setting tmpt ek . yg penting blik cni cpt . mish u darl !