♥ the beauties and the handsome ♥

a SMALL princess
with a BIG heart

princess

My photo
i wanna be a GREAT person SOMEDAY : )

Tuesday, 14 June 2011

thanks a bunch .

assalamualaikum and hi everyone !

pukul 4 pagi . and yet aku still tak mengantuk . oh no ! i just can't believe it . ini semua bahana kopi yang aku minum tadi . tahniah ! selalu waktu waktu macam ni aku sedang lena mimpikan prince charming . *walaupun kadang kadang mimpi seram gila . macam tak nak tidur balik dah* . 

jadi aku nak gunakan masa tak mengantuk aku ni sebaik mungkin . oh yeaahhh ! semangat sikit la . nak tau apa aku nak buat . eh , mana boleh bagitau . rahsia okay . 

actually . dari malam tadi aku happy sangat . alhamdulilah . itu lah . lepas kita nangis , kita akan ketawa balik . itu fitrah . Allah Maha Adil kan . aku borak panjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnngggggggg sangat dengan my bff . suka suka . i was like , waaaaaaaaaaahhhhhhhhhh . syiok tuu . 

nanti nanti nak skype lagi lah . this time nak try wt conference la . confirm pecah perut . rindu nak gather ramai ramai . like we used to do . warggghhh . rindunyaaaa . T___T . 

apa apa pun . i wanna thanks to Allah for all HIS gifts . family ,  friends. and not to mention -- him !

p/s: may tomorrow will be better than today . 

2 luahan:

Farah Nabila Mustafa said...

of course laaaahh beesssttt! hehehe

princess said...

hehe . tau xpe . x sabar nak tggu awk and ell balik . nt kte lepak sme2 tau . hehe