♥ the beauties and the handsome ♥

a SMALL princess
with a BIG heart

princess

My photo
i wanna be a GREAT person SOMEDAY : )

Tuesday, 21 June 2011

oh yeah !!

assalamualaikum and hi everyone : )

okay . dengan ini rasmi lah sudah exam fever aku . fuhhhh ! lega . short course is demanding . mana tak nya , kau kena sacrifice everything untuk dia . okay itu aku tipu je . tak ada la sampai everything . aku still ada masa untuk online , jalan jalan . and yes , actually intersession ini best kot . tapi aku tak nak pom cerita pasal intersession bagai . dah habis paper kan . that's it . tak nak dah fikir . buat serabut kepala . and now aku da sangat sangat free . tapi tak lama pom . sampai 30th june je pom . huuuu :(

dah nama pom student , jangan mimpi sangat lah nak free lama lama . budak tadika pom busy . siapa dalam dunia ni yang tak busy ? aku rasa baby je kot yang free sokmo . hahah . dush dush . apa yang aku cakap ni . mungkin aku masih lagi biul biul akibat menjawab paper tadi . guess so . macam ni lah lebih kurang keadaan aku sekarang . haha . http://www.emocutez.com

since aku ada banyak masa before aku start busy balik . im planning to do a few things . and here is my to-do-lists :

-- nak download movies banyak banyak . nanti nak tengok . dapat lah isi masa lapang . memandangkan aku da tau cara nak download movies kan . *aicehh . nak belagak jugak tuu* sila abaikan . tapi aku still frust sebab aku still tak reti nak download subtitles . rugi je . http://www.emocutez.com .

-- aku dah berjaya download semua series of Harry Potter . yeahhhh . da lama gila kot aku nak tengok full chronicles dia . dari 1st sampai yang latest ni . best sangat . and dah pasti la aku nak habis kan dalam satu ari kan . *nak buat rekod kejayaan sendiri*

-- next , aku nak balik rumah . yahooooo . rindu sangat dah kat family aku . tak tergambar lagi . nak tengok astro puas puas . nak jalan jalan . sebab ayah aku suka bawa anak anak beliau jenjalan .

-- dah ada kat rumah nanti , makan minum confirm mak jaga baik punya . jadi , hello fats !! hahaha . lantak la . janji nak makan . kat rumah tak kan lapar punya . alhamdulilah syukur . thanks mak . you're the best cook ever ! http://www.emocutez.com

-- nak main main dengan babies . yeahhh . im glad that my mum is a babysitter . i love kiddo .  they are so adorable . geram macam nak cubit cubit je pipi dorang . and gigit sikit la . tapi kena gigit or buat anything kat dorang cepat cepat . kalau lambat nanti kantoi dengan parents dorang . hohoho http://www.emocutez.com .

itu saja kot . however , those plans are subject to changes . hehe . i'll be home by tomorrow afternoon . yahooo . and will be back here again - in malacca . tak sure bila . ikut suka aku nak balik bila . http://www.emocutez.com




4 luahan:

Farah Nabila Mustafa said...

waaahhhh bestnya dah cutiii!

princess said...

hehe . tu laa . heaven kot :)

anna eamon said...

semakin menarik blog hang. but please no songs. it sux man. :)) love the moving thingy. kiut. :))

princess said...

anna , pergh . semangat aku nak improve my writing . teheee :) okay . aku janji , no musics . haha