♥ the beauties and the handsome ♥

a SMALL princess
with a BIG heart

princess

My photo
i wanna be a GREAT person SOMEDAY : )

Thursday, 20 October 2011

duabelas oktober -- forever 21 !

assalamualaikum and hi everyone : )

attn : jangan tertidur . entry ini mungkin akan buat anda mengantuk . so , sila minum kopi dulu .

okay peeps . bear with me . cerita yang ain nak cerita ni cerita yang agak dah berzaman . malam 11 october hari tu , ialah malam birthday ain . kalau birthday hari rabu memang lah sangat tak cool okay . tak best ! esok dah kena bangun pagi . as a birthday girl , tak dapat lah nak dilayan macam tuan puteri lama lama . sebab kena kerja masa birthday . kesian and padan muka . hehe

mr.boifie yang comel tak dapat plan apa apa . but , it's okay . tapi dia tetap belanja ain Kenny Roger's Roasters . terbaik ahhh . jangan jealous . tutup mulut tu . nanti banyak air liur keluar . HAHA . check this out
.
.
.
.
.
just look at it ! lapar lah . yummy : )
.
.
.
.
.
.

sedap tahu . ada mushroom soup lagi 

lepas dinner tu , mr.boifie ajak pegi beli calculator hello kitty . dalam hati seronok habis . tapi , zahirnya cuba bersikap malu malu kucing . haha

calculator idaman kalbu . 

cuba tengok dia . comel sungguh . makin semangat waja nak jadi chartered accountant . yes !! hehe . thanks dear . i love it !

this is US . hehe . love her ! 
even tough this year ain tak dapat celebrate birthday dengan my twin - ana , tapi at least the next day kitorang dapat makan kek sama sama . tapi kecik saja . sorry ana ! 

happy 21st birthday dear twin : )

kek ni sedap . rasa cheese and choc yang sedap . first time ain try . ain prefer choc indulgence actually . but this one pun sedap . serius ni , sedap tau . try lah .

oh yes . this year , i can vote people !! dah besar . dah boleh kahwin ni . tapi tak pandai lagi nak belajar and jadi isteri orang in the same time . even tough ain ni multitasking person . *angkat bakul sendiri*

thanks to mak and ayah . yang sangat sweet call anak mu ni sharp 12 midnight . siap nyanyi lagu birthday lagi . sayang mak , sayang ayah ! thanks sangat sebab besarkan orang and adik adik sampai kitorang besar macam ni . hehe . you guys are AWESOME !! macam lah mak ayah ain baca blog kelas bawahan ini . teheee : p


thanks to gorgeous eliza . for making me this sweet thingy . love you lah buddy !

all the way from wellington . sayang lebih ni ! 

thanks for reading and have a great day people ! 

6 luahan:

blog suka suki said...

bestnye.... hahahaha... terbaek la....

princess said...

best kan dear . sweet sgt . suke suke : )

anna eamon said...

kenapa gambar kuno tu kau amek.HAHA. sukaaaaaaaaaaaaa <3

princess said...

anna , gmba tu je yg kau nampak okay . maaf . HAHA

dhiera said...

my birthday 13oct. sebelah2. he

best kan kenny rogers. tap kali dating,mesti makan kat kenny rogers~

princess said...

happy belated birthday dhiera .

fuyohh . bestnye . ain kadang2 je .