♥ the beauties and the handsome ♥

a SMALL princess
with a BIG heart

princess

My photo
i wanna be a GREAT person SOMEDAY : )

Friday, 11 November 2011

i was tagged : )


assalamualaikum and hi everone : )

hai you all . tajuk macam bagus kan ? bajet diri seorang superstar gitu . heh . thanks aishah sebab bagi ain task/assignment ni . dah lama tak buat assignment . mood - berlagak sikit . sikit saja tahu . 

so , what are you waiting for . let's get started ! 

1.You must post these rules.
 2.Each person must post 11 things about themselves in their journal.
 3.Answer the questions the tagger set for you in their post.
    And create eleven new questions for people you tagged to answer. 

 4.You have to choose 11 people to tag and link them to the post. 
 5.Go to their page and tell them you have tagged him/her. 
 6.No tag backs. 
 7.No stuff in the tagging section about 
    'You are tagged if you are reading this' you legitimately
    (a.k.a really, trust, with all honesty) have to tag 11 people.



11 things about myself : )

 nor ain asmadi is my name .
 having a twin sister is the greatest gift .
 apparently , i am lefthanded . oh ya , not that band .
 mak and ayah ain ialah harta yang paling bernilai .
 PINK is my favourite colour .
 ada Diploma in Accountancy and insyaAllah next year graduated with Bachelor in Accountancy . alhamdulilah . 
 tinggi setakat ini - 144cm *berdoa akan bertambah tinggi*  
 i love and enjoyed studying accounting , yet i wanna be a good TEACHER someday . 
 tak pernah ada myspace . twitter juga . sila kan ketawa kuat kuat XD .  
 passport dah lama mati . sampai sekarang tak renew .
 im not single . 


Questions from beautiful aishah : )

ape perception kowang bile first tyme kenal owang??


first time kenal awak , kita rasa awak peramah . sebab kita memang susah nak mingle , so macam jealous bila tengok awak : )

1 perkare yg xlh lupe pasal owang.. 

kena bagitahu ke ? malu lah . hehe . AKRAM lah perkara itu . (psst , awak still dengan dia lagi kan)

owang lg ok pkai spect ke x??npe??

dua dua okay . tapi rasanya tak pakai lagi cantik . sebab kecantikan sebenar tak terlindung dek spek itu . kehkehkeh 

owang ngn a***m sesuai x??npe??huhuhuhu jujur ek..

hehe . memang sesuai sangat ! dari dulu suka tengok korang berdua . cepat cepat kahwin ehh . 

antara nampak cantek/handsome or nampak kurus yg mane korang pilih??npe??

err , macam susah pula soalan ni . haha . let me see , mana yang kita prefer ek . boleh tak nak nampak cantik dan kurus gituuu . hehe . personally , kita prefer nampak cantik , sebab kurus tak semestinya sihat . HAHAH . habislah , produk kecantikan lepas ni dah tak laku . 

perkara yang korang teringin sangat tp smpai sekarang belom dapat.. 

pergi bawa mak and ayah menunaikan haji or umrah :'( 

perangai manusie yg korang sgt xboleh nk tolerate..npe??

entahlah . tak tahu apa . tapi kita tak suka sangat orang yang suka cakap pasal kekurangan orang lain . rasa macam dia tu tak professional . sebab manusia memang tak sempurna . jadi tak perlu nak bercakap pasal kekurangan orang lain 

nama lelaki yg korang rase suke/best/macho??

amin !! hahaha . apa lagi ek ? johnny depp boleh ? kalau nama melayu kita suka nama dalam novel . heeee . macho kemain !

nama perempuan yg korang rase best/cute/feminin??

ni tak dapat nak tipu lah . nama yang paling FEMININ , CUTE , BEST ialah - AIN . feminin habis ! haha . okay lah , jawapan lain -- nama nama wanita dalam islam . aisyah , fatimah , siti khadijah , umairah and etc . oh yaa , nama awak awak yang tengah baca blog ni pun feminin tau . jangan kecewa . haha

lepas abeh degree ni, ape perancangan korang??

mula mula dulu ingat nak kerja . then futher study . ambil CIMA i guess . tapi sekarang nak terus isi borang jadi cikgu kat MRSM . yay !


benda yg pling best jd sepanjang tempoh belajar(xksah la kt skolah ke, u ke)
dapat 4A 1B dalam UPSR . sebab lepas tu kita masuk asrama yayasan selangor dekat Kg. Pandan . lepas tu masuk pulak MRSM Serting and finally UiTM dihatiku . dapat kenal dengan semua AWESOME   people aroung - cikgu and friends : )


so , aishah . kita dah jawab soalan awak . heee . suka letteww . so , ni lah dia soalan cepumas sempena 11.11.11 yang special ni . sekali seumur hidup tahu ? 



and the questions are  . . . . jengjengjeng . . . . 

♥ haiwan yang paling ditakuti
♥ makanan yang tak pernah try tapi rasa nak sangat makan
♥ ada bantal busuk tak 
♥ sekolah rendah dulu ada boyfriend tak
♥ time sekolah pernah tak ada crush pada mana mana cikgu 
♥ anggota badan yang paling disukai
♥ destinasi honeymoon 
♥ tema wedding of the year korang
♥ siapa lagi cool ? doctor or auditor ? 
♥ favourite cartoon during your childhood
♥ ciri-ciri bakal suami/isteri idaman kalbu 
♥ dah cukup sebelas soalan . HAHA . ni yang ke duabelas okay 

so , the lucky persons are -- 



thanks for reading and have a nice day people : )

8 luahan:

dill said...

wah!

dill.

Azie Azman said...

tapi soalan ain macam nice..
nnt nak jawab la ;)

Daddylicious said...

bestkan ada kembar....tak payah susah2 nak cari org lain utk bergaduh...hehe

princess said...

@dill . heeeee : ) wah balik : )

princess said...

@azie . heee . jawab jgn tak jawab . thanks dear : )

princess said...

@daddylicious . best sgt2 kaann . lahir kat dunia ni da ada kawan : )

misz eyla said...

ehh. kena tagged jugak la. nnt kite jwb. skang pnjm laptop ifah je.. hehe

princess said...

@misz eyla . heeee . aah , awk lucky person lah katakan : ) ok . kem salam kat iffah ea : P