♥ the beauties and the handsome ♥

a SMALL princess
with a BIG heart

princess

My photo
i wanna be a GREAT person SOMEDAY : )

Friday, 4 November 2011

N E R V O U S !

assalamualaikum and hi everyone : )

what are the first thing that pop out of your mind when your read the title ? nervous nak tunang ? tak pun dapat result mungkin ? haha . mukadimmah cam sengal je . ok dah bye : P

hari jumaat yang indah . empat november duapuluh sebelas . semua trainee kat tempat ain buat internship ni cuak , takut , gementar , nervous & semua lah yang sinonim . 

sebab apa agak agak nya ? huuuuu . tak ada benda yang lebih mendebarkan untuk seorang trainee macam ain ni selain LECTURER nak datang EVALUATE kitorang ! dushuuummm . macam terkena tamparan wanita saja tahu ? 

you guys may like

amad : chillax , datang pantau je pun .
ali : alaaa , tu pun nak kecoh . lain lah nak sit for spm . 
abu : i pun takuuutttt . huwaarrgghh : /

--amad , ali dan abu . nama yang selalu guna time kecik kecik dulu . watak dalam teka teki . ingat tak ? jangan lah cakap tak : (

obvious kan yang amad and ali tu sangat psycho . maybe dorang belum go through their internship . or maybe , i guess thier internship went very WELL . okay ain jealous dengan amad and ali : (

abu pun  berdebar sebab apa ? sebab dia tak siap lagi logbook lah tu . logbook that he was supposed to update everyday without fail . or maybe because senior staffs at his office doesn't like him much . apasal sama macam ain je encik abu ni . pelik tapi benar nya . oppssie , kantoi : P

actually , we've been expecting her to come since as early as 9 am . but she hasn't come , yet . lega ! yayyy . "dear madam , please come later . tak datang langsung pun tak apa . HAHA" . i texted her . well , you know i'm bluffing don't you ? memang menempah kegagalan dalam intership lah macam tu . silap silap kena repeat . maaakkk , tak nak repeat ! hehe

ain cuma harap december cepat datang . kalau boleh , nak lusa dah december . boleh pulak macam tu -.-'' ain tak ada intention untuk proceed kerja kat sini . rasa nak try environment baru . cuti 3 bulan kan . macam macam boleh buat . jealous tak ? please cakap jealous . heuheuheu . 

ain dah aim nak buat part time je . kat gsc (effect suka bebeno tengok movie) and one more would be COOL BLOG (sangat suka minum cool blog . vanilla oreo with pearl and chocolate with pearl are my favourite)

super duper tempting . yummy !
kedai dah lah colour pink . tengah tengah nervous ni , kalau dapat minum cool blog , memang amazing lah ! 

by just looking at it's stall pun dah boleh buat ain macam nak histeria :  )
so , ain tengah enjoy masa free yang ada . and rasa nak senyum lebar lebar . sebab sangat bersyukur pada Allah atas segala nikmat yang ain dapat dari ain mula bernafas dalam perut mak , sampai hujung nyawa ain . Alhamdulillah . thanks Allah : ) 

senyum tak perlu kata apa apa . lalalala : P

okay . that's it . till me meet again .

thanks for reading and have a nice day people : )

21 luahan:

MOHAMMAD AMIN BIN ZULKEPLI said...

mintak2 la lecturer xjd dtg arini an... huuuuuuuu

princess said...

@love . jeng jeng jeng . sekali tengok beliau dah duduk kat sebelah awak . HAHA . takut tak ? takut kan .

fatin ezzatee said...

memang masyuk la kalau dapat keje kat cool blog tu..sedap ;))

princess said...

@fatin . tahu takpe . mmg best kan . minum free je : )

Cik Ca'ah said...

sedapnya cool bloggggggg
waaaaaaaa


eh2,baideway,
nasi kandaq sdap wooh!

KhaiRin said...

slalu dgr, tgk n lalu je tp x penah rs lg

princess said...

@ca'ah . heee . kan kan . what's your fav flavor ? ain suka vanilla oreo . hehe

princess said...

@khairin you shoul try . serious tak rugi . memang sedap sangat : )

semutsengal said...

intership tu apa ?



AHAHHAHAHAHAHAHAHHA

Daddylicious said...

jampi arr...pasti dia jadi pelembut...hehe

Dhiya Fariza said...

Lecturer tak dtg tempat u lagi. Faiq n adib pun belum, luckily wolverine dah. All the best wen ur time comes.

princess said...

@semut sengal . internship = practical = latihan industri (LI) .

sama je semua . hee . thanks for reading : )

princess said...

@daddylicious hehe . nak buat . tapi tak tahu jampi . ajarkan please . heee

princess said...

@dhiya . ohh , igt kan dorang semua dah kena evaluate . so , wolverine pnye lecturer okay lah ek ? im so scared >.<

Pocket said...

1) makhluk terakhir tu sepatutnya tupai ker arnab?

2) nervous nak declare pung nervous gak:)

3) ahmad ali abu from teka teki?
err... ahmad dan 8 adik nya adalah anak kepada ali...
ahmad anak ke berapa?

eh!! tak der ali!!?

princess said...

@pocket

1)kacukan mungkin . tapi lebih byk gene arnab . hehe

2)ehemm ehemm . declare ape tu ? : )

3)hahaha . nak kena jwb ke idok soalan tu ? lalala

thanks btw :P

Tukang Karut said...

aku berharap december tu lambat datang...

princess said...

TK . tapi mengapa ? december best . jd kena cpt2 datang . hehe

dill said...

selalu minum chocolate smoothies! :)

dill.

princess said...

seriously ? sedap tak ? tak berani nak cuba flavour lain . try lah vanilla oreo . pom sedap jugak : )

onie said...

tak sabar tunggu december ! :D